úterý 15. června 2010

Rychlovka (inventistní ukázka praktického ufonismu)

Otázka první: Kde to vůbec jsme?

Vítejte na planetě Zemi. Připravte si platné cestovní doklady na stránce s vízem, potvrzení o bezinfekčnosti a daňové prohlášení za posledních 10 let. Jsme velmi přátelská a mírumilovná planeta, která to ovšem neumí dát dostatečně dobře najevo. Doporučujeme Vám vyhýbat se lidským bytostem, protože ty zvláště, přestože jsou v jádru dobré, neumí dobrotu, mírumilovnost a přátelství už vůbec nějak projevit.

Otázka druhá: Koho tedy mám na vaší planetě navštívit, co tu stojí za vidění?

Příroda, drahý příteli, pouze příroda. Nenechte se zmást lidmi,kteří Vám budou říkat, že jsou přece též součástí přírody, to je velká lež. Lidé si již dávno vybudovali svůj svět, který s přírodou má společné jen zrození,nemoci a smrt.

Otázka třetí: Pokoušeli jsme se s vámi již dlouho spojit parapsychologicky, ale bezúspešně, jak to?

Hm, zajímavá otázka, lidé Vám, jako správní pokrytci, neodpoví, protože ti parapsychologii neuznávají. To, že s vámi nekomunikovali lidé – i když mohli, nás nepřekvapuje, ale příroda vysílala již dlouho různé signály, i parapsychologické. Zvířata i rostliny jsou schopny takové komunikace, již několikrát nás tyto entity v minulosti varovaly před nekontrolovatelnou rozpínavostí lidského elementu………

Otázka čtvrtá: Dorazil k nám ale televizní signál, říkali jsme si, že je to zpráva pro nás – nebo ne?

Narážíte tím mimoděk na základní existenciální otázku na Zemi. Každá existující entita má možnost volby: buď bude fungovat v rámci virtuality anebo v rámci skutečnosti. Většina lidí si přeje existovat jen virtuálně, tedy v neskutečnu, protože skutečnost sama se jim zdá příliš triviální, monotónní a smutná. To je problém lidského pohledu. Příroda si takovou otázku neklade, je skutečná. Lidský svět jím je jen napůl. Na televizní signál nedejte, ten je právě výkladní skříní virtuality. Skutečnost je o mnoho sladší.

Otázka pátá: Vzali bychom s sebou na naší planetu nějaké vzorky přírody a také lidi, šlo by to?

Pokud se týká přírody, myslíme, že se jedná o dobrý nápad. Ale pokud se týká lidí, nedoporučujeme vám nikoho takového z planety Země, bytosti s vyšší mozkovou činností v sobě většinou dříve nebo později naleznou a odjistí nekontrolovatelnou nálož zla, která v může v nestřežený okamžik kdykoliv vybuchnout. Lidé bohužel nemohou být považováni za velvyslance planety Země, to jste se spíše měli obrátit na hmyz, „nižší“ živočichy nebo na rostliny. Pevně věříme, že příště navštívíte právě je - přírodu.

Otázka šestá: Už musíme letět, co máme vzkázat ostatním bytostem, které se na vás budou ptát?

Prosím, považujte nás za krásnou oázu, ráj tohoto koutku vesmíru, obydlenou líbeznou přírodou a lidmi, kteří se vymkli kontrole, planetu chtějí různými způsoby zničit. Nemyslete si, že jsme rozvinutá planeta, rozhodně ne ta lidská část. Dílo přírody je nekonečně velkolepější než jakýkoliv geniální výtvor lidského pokolení. Pokud budete mít trpělivost, dočkáte se planety Země očištěné od vší zavšivené lidskosti, která umí pouze ničit, ale jen ve velmi velmi omezené míře tvořit a pomáhat přírodě a zrození. Řekněte všem, které potkáte, že se těšíme, až nás přiletí navštívit, ale pro jejich bezpečnost jim doporučte, aby naší planetu sledovali z větší vzdálenosti. Poznání lidí vám může ublížit, poznání přírody nikdy ne.

Žádné komentáře: